left-cornerright-corner

Klaar om je business van de grond te krijgen?
Dan ben je op de juiste plaats!

 

Opgelet! Hierbij introduceer ik een bewezen formule om je eerste - of volgende -
zeer goed betalende klanten aan te trekken binnen 1 maand of sneller.


Waardevolle kennisprofessional,
Ben jij…

 • Iemand die weet dat jouw dienst of cursus een belangrijk verschil in het leven van mensen maakt, maar worstel je met het vinden van voldoende klanten en deelnemers?
 • Iemand die nog geen niche heeft en je daar ongemakkelijk in voelt, omdat je iedere marketing goeroe hoort roepen dat je er een móet hebben om succesvol te zijn?
 • Iemand die juist tijd tekort komt, omdat je zoveel klanten hebt en wil je leren hoe je met minder tijd meer waarde kunt bieden én meer inkomsten realiseert?
 • Iemand die in contact wilt komen met potentiële klanten die meteen ‘ja’ zeggen als je vertelt wat je hen te bieden hebt… en bereid zijn hier goed voor te betalen?
 • iemand die zich een beetje of veel zorgen maakt om je inkomstenstroom, en zich al benauwd voelt bij het idee opnieuw een baan te moeten gaan zoeken?
 • iemand die zich overweldigd voelt door alles wat je moet doen om je business te starten of te laten groeien?

 

Wees gerust...

Ik ben namelijk zo blij dat je hier bent!

Omdat je op het punt staat om te ontdekken hoe ook jij op de eenvoudigste, simpelste en snelste manier klanten kunt gaan aan trekken voor je business, en niet zomaar klanten, maar zeer goed betalende klanten.

In dit programma leg ik je namelijk precies stap voor stap uit wat te doen om High End Klanten aan te trekken die popelen om met jou aan de slag te gaan… zodat jij kunt doen wat je het belangrijkste vindt: veel waarde bieden aan je klanten met dat waar je passie ligt, en daarbij ook nog eens € 2.000,00 - € 5.000,00 te verdienen binnen 1 maand of sneller, ook als je net startende bent.

Ik ga er vanuit dat jij net als ik met dat wat je doet – of dat nu coaching, healing of onderwijzen is – om zoveel meer gaat dan alleen maar een goede boterham verdienen, maar dat jij doet wat je hart je ingeeft en waartoe jij je geroepen voelt. Toch weet ik uit persoonlijke ervaring ook hoe frustrerend het kan zijn als mensen na een intakegesprek niet terugkomen voor een vervolg of tijdens een behandeltraject om welke redenen dan ook er ineens mee stoppen en niets meer van zich laten horen. En dat terwijl jij nog veel meer voor hen kon betekenen, zodat zij een echt belangrijke transformatie in hun leven konden realiseren. Ik weet ook hoe eng het kan zijn om een nieuwe dienst, workshop of product te lanceren en te merken dat er niet veel (of zelfs géén) mensen hier ‘Ja!’ op zeggen.

Wat je nodig hebt is een bewezen effectieve manier waarmee je een vloed creëert van ideale klanten en referenties voor dat wat je doet.

Ik ben Peter Derksen en toen mijn vrouw rond 2001 fulltime  startte als zelfstandig massage- en hypnotherapeut werkte zij vanuit het ‘uurtje-factuurtje’ principe, zoals nog steeds heel veel professionals doen. Haar ideale klant was simpelweg de klant die door haar begeleid wilde worden en ervoor wilde betalen. Kortom, ze was er voor iedereen. Ze heeft op allerlei manieren geëxperimenteerd met haar tarieven zoals verschillende tariefgroepen, speciale aangepaste tarieven en zelfs waardebepaling achteraf. En toen zij met facturen ging werken in plaats van meteen betalen bij het consult moesten we regelmatig ook nog eens ‘achter het geld aan’ om klanten aan hun betaling te herinneren. En daarmee verdiende zij net voldoende om in haar levensonderhoud te voorzien, maar ook niet meer dan dat. In haar laatste baan als Human Resource Manager had zij stukken beter verdiend! Totdat een aantal jaren geleden daarin iets fundamenteels begon te veranderen. Ik ontdekte dat wij allebei wel degelijk een specialiteit hadden en dat ik door het neerzetten van deze specialiteit zichtbaarder begon te worden en meer klanten kreeg.

Zoekende naar juiste vaardigheden en kennis om de waarde die ik heb te bieden voor zo veel mogelijk mensen beschikbaar te maken, investeerde wij veel geld in marketingopleidingen bij Nederlandse marketing goeroes. Zo leerde ik onder andere een belangrijke strategie toe te passen waarmee klanten ons vóór aanvang van de begeleiding betalen voor een heel traject, zodat wij in januari 2013 al 40% van onze inkomsten realiseerde ten opzichte van wat we in geheel 2012 hadden omgezet. En het leukste als kennisprofessional: mijn klanten zijn véél gemotiveerder, nog serieuzer gecommitteerd en halen zelfs betere resultaten! Toch miste ik nog wat, waarvoor ik inmiddels wist dat we naar Amerika moesten om het daar te leren. Want we waren er al achter dat elke belangrijke marketinggoeroe in Nederland daar zijn of haar kennis vandaan haalt… en die kennis wilde ik ook. En ik heb het gevonden!

Ik leerde hét geheim om met een hele effectieve simpele marketingstrategie onze programma’s te vullen… en hier hogere prijzen voor te vragen en nog betere resultaten te halen met mijn klanten!

Nu ik de positieve resultaten heb ervaren van deze simpele marketingstrategie wil ik het graag met jou delen, zodat ook jij én je klanten  hiervan kunnen profiteren. Er zijn veel trainingen die je beloven hoe je een ton of meer kunt verdienen. Als je echter 1-op-1 of in groepsverband met klanten werkt, gaat het uiteindelijk het om één wezenlijke vaardigheid.  Namelijk om van al die mensen die ‘interesse hebben, ze in beweging te brengen VAN INTERESSEREN NAAR INVESTEREN in wat jij hen te bieden hebt. Het gaat me namelijk aan het hart als ik collega kennisprofessionals zie worstelen een bloeiende praktijk of onderneming neer te zetten, omdat zij deze belangrijke vaardigheid niet kennen en toepassen. Dat is dan ook mijn belangrijkste motivatie om jou dit succesvolle en zeer waardevolle programma aan te reiken. Waarom de kennis voor mij houden terwijl ik uit eigen ervaring weet dat deze zoveel impact zal hebben op het leven van jou en je klanten.

Wat zou het voor jouw business en leven betekenen als jij om te starten al binnen 1 maand een high-end klant kunt aantrekken die jou bijvoorbeeld DIRECT (!) € 2.000,00 betaalt en je weet hoe je ELKE MAAND OPNIEUW 1, 2, 5 of 10 of zelfs meer - afhankelijk van jouw roeping en ambitie - nieuwe klanten aantrekt met dezelfde formule?

Neem even een moment om daar stil bij te staan. Zou jij…

 • Die reis gaan maken waar je over droomt
 • Je schulden afbetalen
 • Een nieuwe auto kopen
 • Je praktijk, huis of tuin restylen
 • Investeren in een studie
 • Een compleet nieuwe garderobe kopen
 • Jezelf verwennen met massages, sauna-abonnement of andere zelfzorgacties
 • Tijd vrij maken om te besteden aan het creëren van een nieuw programma of welk ander project dan ook
 • Genieten van de tijd die vrij komt om te besteden aan en met je dierbaren
 • Genieten van de financiële zekerheid op je bankrekening

Of wat het dan ook maar is wat jij waardevol vindt.

 

Lees hier wat het andere kennisprofessionals heeft gebracht…


Door het leren van deze Succes Formule en met Peter als coach is mijn omzet verdubbeld in een paar maanden. In een half jaar heb ik zelfs meer verdiend dan dat ik heel 2013 heb verdiend.“

“Maar nog veel leuker is mijn blijdschap over het programma dat ik ontwikkeld heb, waarmee ik nu heel gecommitteerde mensen aantrek in mijn  praktijk. En commitment betekent vooral dat de mensen veel baat hebben aan het traject dat zij bij mij doorlopen. En dat werkt zo fijn! Ik heb mijn expertise en kennis van het lichaam en Body-Mind practises vergaard in de afgelopen 25 jaar binnen de kortste tijd op papier kunnen zetten en in een bruikbaar programma getransformeerd, waarmee ik mijn cliënten nu heel concreet en efficiënt  kan helpen. 

Het heeft mij heel veel zelfvertrouwen gegeven. Mij losmaken van de afhankelijkheid van ziektekostenverzekeraars is een absolute verademing en was mijn grootste drijfsfeer voor het investeren in coaching door Peter. Dat dit zo snel uit zal komen overtrof al mijn verwachtingen.

Ik kan dit programma absoluut en van harte aan bevelen:  Sandra en Peter zijn beiden experts op het gebied van het creëren van een high end klanten business. Je krijgt meer dan je verwacht.  Het programma zit boordevol waardevolle informatie met een formule die echt werkt. Het betaalt zich binnen de kortste keren dubbel en dwars terug als jij het geleerde om durft te zetten in actie.”


Jordis Jakubczick - natuurgeneeskundig therapeut en lichaamsgericht coach
Jordis Jakubczick - natuurgeneeskundig therapeut en lichaamsgericht coach somatic-healing.com en body-creative-coaching.com


“Dankzij dit programma durf ik weer te dromen en mijn grenzen te verleggen, hierdoor is een eindeloze stroom positieve energie is vrijgekomen .”

Waar ik echt tegen aanliep was het niet rond kunnen komen van het inkomen wat mijn klanten genereren. Dat ik te weinig kennis van marketing had en hoe ik mijn praktijk weer in de juiste stroming kon brengen. Daarom was voor mij het meest waardevolle aan dit programma dat ik inzicht heb gekregen in de diverse redenen waarom ik als ondernemer niet doorpakte, hoe ik dat wel moet doen en hoe ik een verkoopbaar programma op kan zetten.

Het leukst vond ik het opzetten van het programma zelf en de weg bepalen naar het succes. Ik heb geleerd opnieuw doelen te stellen, mij weer buiten mijn comfortzone te durven begeven en een hele hoop kennis van de nieuwe marketing.

Ik zou dit programma zeker aanraden aan derden, want het is helder verwoord, je krijgt een hoop tools mee en een berg met kennis en motivatie tot je beschikking waar je uit kunt putten als het even nodig is.


Janine de Wolf - body and mind coach
Janine de Wolf - body and mind coach praktijkmanitou.nl

Ik heb net dit geweldige programma gerebrand met jou in mijn achterhoofd,
om jouw belangrijkste uitdagingen op te lossen wanneer het aankomt op
het verkrijgen van klanten.

KLANTEN KRIJGEN UITDAGING #1

OVERWELDIGD VOELEN

Ik weet dat je overweldigd zal worden door alle to do's die komen kijken bij alle marketing mogelijkheden. (lees: Twitter, Facebook, Linkedin, Periscope, Video, Informatieve afbeeldingen maken, en ga zo nog maar door)

Dat is waarom ik in "High End Programma Succes Formule" een super simpel stap voor stap systeem uitleg om te volgen, uitgaande van dat wat je nu echt moet weten.

KLANTEN KRIJGEN UITDAGING #2

TIJD

Wanneer je vrouw, partner, moeder, huismanager en wat nog meer bent heb je het gewoon vreselijk druk. Ik weet dat want ik ben ook altijd druk. Je komt als je alles moet regelen gewoon tijd te kort.

Ik heb daarom een 6 weken actieplan ontworpen. Een stap na stap plan dat zo is ontworpen om je te helpen met minimale tijd en inspanning door het proces te lijden.

KLANTEN KRIJGEN UITDAGING #3

GELD

Vroeger moest ik geld bij elkaar sprokkelen om de trainingen te gaan volgen die ik graag wilde volgen. Nu kan het zo zijn dat jij dit ook hebt en dat je wel wilt maar dat er daarna maar weinig overblijft.

Dit is dan ook de reden waarom bijna alle strategieën in High End Programma Succes Formule gratis zijn of anders zeer laag geprijst.

KLANTEN KRIJGEN UITDAGING #4

WORSTELEN MET BESLISSINGEN NEMEN

Het nemen van beslissingen kan zwaar zijn. Men moet denken aan een website, logo, een slogan, wat je te bieden hebt, wie je wilt helpen - en voor voornamelijk vrouwen  het kiezen van een niche kunnen pijnlijke beslissingen zijn.

Dit is waarom er in High End Programma Succes Formule gesneden gaat worden in de details. Op deze manier zal het nemen van beslissingen een gemakkelijke keuze worden. (weet wel dat... je helemaal geen niche hoeft te hebben om al te kunnen starten met het krijgen van klanten)

KLANTEN KRIJGEN UITDAGING #5

FOCUS

Vrouwen en mannen denken niet op dezelfde manier. Vrouwen denken meer in de lijn van connectie maken en relatie bouwen, men denkt meer met gevoel. Voor hen is het vaak lastig om gerichter en daadkrachtiger te werk gaan. Om de focus scherper te krijgen en te houden, heb ik een 6 weken stappenplan die je dag voor dag helpt bij het krijgen van klanten, zodat je precies weet wat te doen wanneer je achter je werkplek gaat zitten.

KLANTEN KRIJGEN UITDAGING #6

WAAR JE KLANTEN TE VINDEN, DIE JE GRAAG BETALEN

Goed nieuws... Je klanten bevinden zich al in je wereld.  Om te weten waar je ze dan precies kunt vinden loop ik met je door een lijst van de beste plaatsen waar je deze direct kunt vinden. Plus ik geef je de sleutel om de verborgen kansen helder te krijgen.

KLANTEN KRIJGEN UITDAGING #7

HET INNERLIJKE SPEL MET JEZELF

Wanneer je naar buiten toe treed kom je ergens op een punt dat je niet meer verder kunt en/of durft. Al heb je nog de beste klanten aantrek strategieën, zonder bewezen tools die jou zullen helpen door de poort van angst heen te stappen zul je blijven steken.

Dus ik ga met je delen hoe je nu je business kunt opschalen van het nauwelijks verdienen (€10.000,00 in een jaar, naar €10.000,00 of meer in een maand, dit maand na maand na maand.)

Hier is wat je krijgt in High End Programma Succes Formule:

 

Dus… leer hoe ook jij eenvoudig en met plezier 3, 5, 7 of zelfs 10 of meer nieuwe high end klanten in 1 maand of minder aantrekt… niet alleen deze maand maar elke maand van jouw keuze.

module 1
Hoe Jij Onweerstaanbaar Aantrekkelijk Wordt Voor Zeer Goed Betalende Klanten en Toch Authentiek Kunt Blijven Aan Jezelf

In deze module ga je het geheim ontdekken hoe je makkelijk meer klanten werft voor je programma’s, cursussen en workshops zonder dat jij hiervoor hoeft te verkopen!

Je leert onder andere...


 • Welke mindset je nodig hebt om een forse stap voorwaarts te zetten
 • Voor welke mensen wat voor specifiek probleem jij het beste kunt oplossen
 • Wat het voordeel is van het creëren van een eigen uniek systeem en hoe jij deze maakt
 • Een eenvoudige doch waardevolle tool dat je garandeert dat je nooit meer met klanten werkt die je onderwaarderen
 • Een lijst van bewezen urgente problemen waar zeer goed betalende (high end) klanten graag in investeren
 • Een checklist van de drie meest voorkomende problemen die elke niche heeft en die men graag opgelost ziet
 • Hoe je met lef een authentieke financiële doelstelling maakt en realiseert
 • En nog veel meer…

module 2


Hoe Jij Krachtige Transformerende Programma’s
 Samenstelt die Zeer Gemotiveerde Klanten Aantrekken die Graag Betalen Wat Je Ervoor Vraagt

Je ontdekt het geheim hoe jij programma’s en pakketten creëert en structureert van je diensten die je klanten heel graag willen hebben en bereid zijn in te investeren. 

Je leert onder andere…

 • Welke mindset je nodig hebt om zeer waardevolle hoogwaardige (high-end) programma’s te maken
 • Wat de 7 stappen zijn om krachtige transformatie programma’s te maken die zichzelf praktisch verkopen
 • Wat de 3 stappen zijn om je programma de juiste prijs te geven
 • Welke strategieën je kunt volgen om klanten in de actiegerichte beweging van interesseren naar investeren te krijgen
 • Wat hét nummer 1 geheim is waarmee jij ongelofelijke resultaten kunt creëren voor jouw klanten
 • Blauwdrukken van onweerstaanbare programma’s die eenvoudig, leuk én snel te leveren zijn waarmee je klanten grote resultaten zullen behalen
 • Checklist van bonussen waar je klanten dol op zijn
 • Script wat je precies moet zeggen zodat je zeker weet dat je niet iets belooft wat je niet kunt waarmaken
 • En nog veel meer…

module 3
Hoe Jij in De Komende Maand of Minder 3, 5, 10 of Meer Klanten Aantrekt Waarmee Je Minimaal € 10.000,00 of Veel Meer Verdient

Je ontdekt het geheim van de ‘verborgen kansen’ waarmee je klanten opspoort die zich al in je omgeving bevinden.

 

Je leert onder andere…

 • Hoe je intake- en kennismakingsgesprekken transformeert naar gesprekken die je veel geld opleveren
 • Hoe veel mensen hun hand opsteken om een sessie met jou te kunnen krijgen
 • Welke 10 ‘verborgen kansen’ er zijn om klanten die nú al aanwezig zijn in je business (omgeving) aan te trekken en wat te doet bij elke kans
 • Wat je kunt doen als je nog in de startfase zit
 • Woord voor woord script om je strategiesessie aan te bieden in een gesprek of een netwerkbijeenkomst (zonder opdringerig te klinken)
 • Checklist met 7 strategiesessie aanbodkansen
 • Checklist om perfecte klanten tijdens netwerkbijeenkomsten en workshops te vinden
 • En nog veel meer…

module 4
Hoe Jij Je Programma’s Zo Promoot dat Goed Betalende (High End) Klanten Enthousiast ‘Ja!’ Zeggen Zonder dat Jij Hoeft te Verkopen

Je ontdekt het geheim hoe jij je op zo’n manier met je klanten verbindt waarbij hun hoogste waarde centraal staat zodat je méér en beter betalende klanten werft.

 

Je leert onder andere…

 • Welke shift in mindset nodig is waarmee jij voorgoed op een andere manier naar een intake- en ‘verkoop’gesprek kijkt
 • Hét geheim om je intake- en kennismakingsgesprekken te veranderen in waardevolle strategiesessies voor zowel je klant als jou
 • Een eenvoudig script dat jou stap voor stap begeleidt om met je klanten een – voor hen! – zeer waardevolle strategiesessie te voeren en ze enthousiast te maken voor wat jij hen te bieden hebt
 • Wat je op een integere manier doet als men zegt ‘ik kan het niet betalen’ en andere bezwaren opwerpen
 • Welke belangrijke vraag je meteen laat weten of ze zich echt niet het programma kunnen permitteren (en hoe je hier op een integere manier mee omgaat)
 • Een gedetailleerde template voor een authentieke strategiesessie waarmee jij enthousiaste klanten aantrekt voor je programma’s
 • Lijst van vragen die je MOET vragen in je strategiesessie
 • Wat je moet doen vóór de strategiesessie om te voorkomen dat je in gesprek raakt met mensen die niet serieus genoeg geïnteresseerd zijn
 • Woord voor woord script hoe te reageren op bezwaren
 • Stap voor stap instructie om een ‘geheim wapen’ te implementeren waarmee je high end programma’s in veel minder tijd vol hebt
 • En nog veel meer...

Dit is wat je ontvangt als MEGA BOOSTERS in
High End Programma Succes Formule!

Je 6 weken Actieplan (waarde € 97,-)

Dit is je blauwdruk voor succes! In deze gedetailleerde handleiding krijg je de exacte dag voor dag stappen die je helpen je eerste – of volgende – zeer goed betalende (high end) klanten te krijgen. 

Ik heb letterlijk voor jou dag voor dag opgeschreven wat te doen om nieuwe klanten te krijgen binnen 6 weken of eerder. 

shadow-ornament

Een mindset kickstarter (waarde € 147,-)

Je start het programma met een krachtige online opdracht, welke is:

 • de Claim-Je-Waarde Voorbereidings Opdracht.

Deze zal je helpen in de juiste mindset te komen en een sterke basis vormen in het waarde- en programmagericht werken.

shadow-ornament

Een VIP Training: Onweerstaanbare Programma’s Die Zichzelf Verkopen Met Jouw Unieke Systeem

Het hebben van een onweerstaanbaar programma is een essentiële ‘must’ om zeer goed betalende (high end) klanten te laten popelen zich aan te melden.

Deze VIP-training staat dan ook helemaal in het teken van het met elkaar aan jouw programma werken waar klanten graag ‘Ja!’ op zeggen en bereid zijn te betalen wat jij hiervoor vraagt.  Wij  gaan je unieke systeem maken waardoor jij je direct onderscheidend en als autoriteit kunt positioneren.

shadow-ornament

Coaching, Ondersteuning & Accountability

Je hoeft het niet alleen te doen! Gedurende 90 dagen ontvang je individuele laser coaching, ondersteuning en ‘accountability’.

Coaching heeft de enorme kracht om je in beweging te zetten en je door angsten en onzekerheden heen te laten breken, zodat deze je niet verlammen en in een impasse houden. De belangrijkste onderscheidende factor tussen mensen die succesvol zijn en degenen die falen, is dat succesvolle mensen niet stoppen of opgeven. Coaching draagt daar in belangrijke mate toe bij. Daarnaast bieden de persoonlijke coachmomenten jou de gelegenheid elke vraag te stellen over het aantrekken van klanten om zo je voordeel te doen met onze kennis en ervaring.

shadow-ornament

Dit is wat je ontvangt als EXTRA CADEAUS in
High End Programma Succes Formule!

Audio trainingscollectie

Download voor je gemak alle audio opnames naar je MP3 speler, smartphone, tablet of computer.

Deze opnames zijn voor de rest van je leven een waardevol onderdeel van je marketing en transformatie bibliotheek en kun je keer op keer beluisteren om de informatie te verdiepen.

shadow-ornament

Transcriptie van elke audiotraining

Ik weet dat je het wellicht prettiger vind om te lezen in plaats van te luisteren. Als je ook maar enigszins op mij lijkt, dan vind je het heerlijk om aantekeningen te maken en zaken te onderstrepen die je belangrijk vindt.

Dat is waarom er van elke trainingsopname een transcriptie voor jou beschikbaar is. Lees ze online of download ze en print ze uit om belangrijke ‘aha’s!’ die je inspireerden op papier beschikbaar te hebben.

shadow-ornament

Formulieren, tip lijsten, checklisten en woord-voor-woord scripts

Elke module bevat vele waardevolle formulieren, tip lijsten, checklisten, woord voor woord scripts en nog veel meer. Al deze documenten zijn online te bekijken of je kunt ze downloaden en uitprinten.

shadow-ornament

Programmamap High End Programma Succes Formule

Alle materialen van het programma zijn online beschikbaar voor je. Je ontvangt daarnaast een prachtige map boordevol trainingsinformatie dat GOUD waard is!  Zo heb je het stap voor stap al het programmamateriaal bij elkaar dat je gedetailleerd door het gehele systeem begeleidt.


Ik heb al heel veel programma's gedaan, maar wat in dit programma anders is, is dat ik stap voor stap begeleid ben in het ook daadwerkelijk nemen van de acties die nodig zijn. Tijdens de uitvoering daarvan ben ik optimaal ondersteund. Dat is ook de reden waarom ik het vervolgprogramma ga doen.

Misschien is het leukste wel dat ik dankzij dit programma het hele verkoopproces veel meer als een spel ben gaan zien. Ik zie het ook niet meer als 'verkopen van mezelf' , maar als een mogelijkheid voor de ander om te investeren in zichzelf.

Het was allemaal waardevol, maar wat ik daarnaast echt fijn vond was de waardevolle input van Sandra, Peter en de medecursisten, het in actie zijn, zichtbaar zijn en het daadwerkelijk maken van een high end blauwdruk.

Inmiddels heb ik dankzij dit programma al 3 strategie gesprekken in mijn agenda staan waarin ik, naast het bieden van waarde, over mijn high end product kan vertellen.

Ik raad iedereen die verder wil groeien met haar (of zijn) business dit programma aan. Waarom? Omdat het je hele concrete handvatten biedt om daadwerkelijk in actie te komen en aan de slag te gaan. Je kunt er een systeem van maken, en dat is super waardevol!


Veron Goemans - BusinessCoach
Veron Goemans - BusinessCoach MagicMarketingOnline.nl

Als er interesse is... dan is de volgende stap simpel!

Je hoeft alleen maar via onderstaande button een gesprek aan te vragen. Je schrijft je dus nog NIET in, maar geeft aan dat je belangstelling hebt en graag meer wilt weten.

Als ik je aanvraag heb ontvangen, zal je van ons een interesseformulier ontvangen met daarin enkele vragen. Wanneer wij deze van jou terug hebben ontvangen zal mijn assistente je contacten om een telefonische afspraak met mij in te plannen. Samen beslissen we in dit gesprek of er een match is, zodat jij deze waardevolle kans zonder risico, angst of aarzeling kunt verkennen. Ik geef je antwoord op al je vragen en vertel je uiteraard de investering.

Je kans is NÚ!

Meld je aan voor een GRATIS gesprek via onderstaande button.

shadow-ornament